søndag den 5. september 2010

Skal det være kaos?? - så lad det være kaos !!;-P

Pyh så er den første uge på M5 gået og den gik ikke sporløst forbi!! Intet har fungeret efter planen og meget af det vi skal bruge som pensum- i hvert fald på den monoprofessionelle del skulle hentes på vores interne studienet, men det gav op allerede i mandags - dog kørte det igen tirsdag men med store mangler. Vi kan ikke finde alt der hører til vores pensum og det hele bliver blandet sammen med den kommende tværprofessionelle del. Så jeg har kæmpet en kamp for at holde styr på at finde, huske, nå og lære i denne uge. Håber ikke kampen har været forgæves, selvom jeg er ved at give op og holde styr på al den nødvendige og unødvendige information.

Men det har dog sine lyspunkter at begynde igen. Har nydt at være tilbage i klassen sammen med mine medstuderende og ser frem til at uddannelsen skrider fremad igen, dejligt så må det der studienet sejle i sin egen sø- vi vil nemlig lære noget og hygge os :-)

Prøvetræning med håndbold, dejligt at prøve igen, har savnet det. Nu må vi se om der er tid til det også og helst uden alle de der vante skader.

Nu er det vist også tid til at slappe lidt af denne dejlige søndag eftermiddag, det har været en lidt travl uge med et par besøg i Århus festuge, besøg af mine forældre, færdiggørelse af projekt babyhue og total sammenkogt og koncentreret lektielæsning.



Hvornår mon vi får længere weekender, de er altså nogen gange lidt for korte!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar