onsdag den 10. oktober 2012

Altså... Here we go!

Jeg ved egentlig ikke om jeg skal skrive SÅ - eller ENDELIG er projekt bachelor skudt igang - altså allerede i mandags.
Umiddelbart efter en sidste omgang information ude på skolen gik turen laaaangt nordpå - helt op til Hjørring, som en gang imellem føles som om det ligger halvvejs omme på den anden side af jorden!

Men på trods af startvanskeligheder så går det OKAY - altså ikke super godt, men det får jo ende engang igen! Og det er da også hyggeligt at sidde om aftenen og se tv sammen med de 4 andre som er i samme båd og skal lave deres bachelor-resultater heroppe i Hjørring.

......... Men - når trætheden melder sig synes jeg nu stadig det er lidt svært at holde fanen højt, og det er ikke fordi det umiddelbart er verdens bedste seng der stilles til rådighed - heller ikke selvom vi kan få en ekstra madras ovenpå. Men her er nu egentlig rart at gå og løbe ture og vejret er bestemt ikke til at klage over her "næsten på toppen af Danmark"
- der er vist ikke meget mere end en god ½ times kørsel til Skagen herfra ;-)

Men jeg tæller stille og roligt ned for hver nat der er går - ja så er der en dag mindre, dels til weekenden hvor turen går hjem mod Århus og dels til at vi er færdige heroppe om ca 1 uges tid +/- hvad der nu lige mangler. Det bliver så skønt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar